Hvidtjørnesalon i Dyrehaven søndag d. 27. maj

Kære medlemmer.

I indbydes hermed til sommerafslutning og Hvidtjørnesalon søndag d. 27. maj kl. 15.00-17.00 på Hvidtjørnesletten i Dyrehaven, Klampenborg.

Vi mødes på Hvidtjørnesletten kl. 15.00 og nyder vores medbragte kaffe, kage og forfriskninger sammen, hvorefter jeg holder et hvidtjørneforedrag med udgangspunkt i den bog om Proust, jeg er ved at skrive.

Vi opfordrer alle til at medbringe en termokande med kaffe eller te, kage, et tæppe eller en klapstol og tøj efter vejrforholdene, så vi kan gøre os det mageligt i den blomstrende lund. Vi sætter tid af til en god kaffeslabberas i det grønne.

Praktiske informationer:

Fra Klampenborg Station er der ca. 3 kilomter til Hvidtjørnesletten, så hvis man har lyst til at cykle eller spadsere til Hvidtjørnesletten, kan man sagtens det. Man kan også vælge at parkere ved Springforbi-porten og gå de få meter, der er fra parkeringspladsen. Der går også en bus, 388, som stopper ved Springforbi-porten.

Bestyrelsesmedlemmerne står ved Springforbi-porten før salonen. Herfra går vi i samlet flok kl. 14.45, så hvis man gerne vil følges eller ikke lige ved, hvor Hvidtjørnesletten ligger, kan man slå følge med os.

Vi regner kun med at aflyse, hvis vejret bliver absolut forfærdeligt. I så fald skriver jeg ud på mail (senest dagen før), så tjek gerne jeres mail i dagene op til arrangementet.

 

Contact Form Powered By : XYZScripts.com