Forårets saloner

Så er det blevet tid til forårssæsonens sidste salon, der finder sted søndag d. 20. juni. kl. 15.30 i Gentofte Kino.Vi skal seVolker Schlöndorffs Un Amour de Swann.

image.png

Filmen starter kl. 16., men vi mødes allerede i biografens foyer fra kl. 15.30, hvor selskabet byder på en lille forfriskning i form af en lille flaske Prosecco. Der kan desuden købes kaffe/kage/sødt i biografens bar. 
Sørg for at medbringe et gyldigt corona-pas. Inde i salen sidder vi med minimum ét tomt sæde mellem hver person, med mindre man er fra samme husstand, ligesom der bæres mundbind, når vi bevæger os rundt. Hvis du ikke har betalt det årlige kontingent, er du også velkommen til at deltage mod “kuvertprisen” på 125 kr.
På glædelig gensyn

Søndag d. 20. juni 2021 kl. 15.30 

Gentofte Kino

Gentoftegade 39

2820 Gentofte

OBS: Næste salon er efterårssæsonens første. Den afholdes d. 22. august 2021.

Hvad sker der ellers i den nærmeste fremtid?Som nævnt på generalforsamlingen i maj afholdes fra d. 7.-14. juli en Proust-festival i København. Arrangementerne finder sted på tre forskellige lokationer: Galleri Lorien, Thiemers Magasin og Literaturhaus. Programmet er endnu ikke endelig fastlagt, men alle opfordres til løbende at tjekke de nævnte steders hjemmesider for nyt herom. Neal Ashley Conrad er festivalens kurator, og da der stadig er plads til yderligere indslag i programmet, opfordres selskabets medlemmer til at melde tilbage på denne mail, hvis man har ønske om at bidrage med et indlæg eller andet kreativt indslag i løbet af festivalen. Hold jer ikke tilbage, der er stor åbenhed for idéer.    

Proust-salon søndag d. 30. maj kl. 14.30-17.00.

Da det efterhånden er et stykke tid siden, vi har set hinanden, har vi fyldt programmet op med hele tre punkter, og det er derfor, vi allerede starte

Programmet ser med indlagte pauser sådan ud:

Kl. 14.30-15.00: Generalforsamling – for medlemmer

Kl. 15.00-16.00: Oplæsning ved Karen-Lise Mynster

Kl. 16.00-17.00: Oplæg ved Christine Marstrand

Skuespiller Karen-Lise Mynster vil læse op af På sporet af den tabte tid, Bind 6, “Guermantes verden II”side 346-362.

Herefter oplæg ved bestyrelsesmedlem Christine Marstrand, der med det samme, da det helt uventede Marcel Proust-manuskript, Les soixante-quinze feuillets, udkom på fransk i marts i år, kastede sig over værket. Der gik ikke mange dage før Christine kunne underrette den øvrige bestyrelse om værkets enestående kvaliteter, og intet er mere naturligt, end at selskabets medlemmer nu skal have mulighed for at høre om dette forunderlige værk. Oplægget vil tage udgangspunkt i nogle af de tekststykker fra værket, Christine har oversat til dansk, mens der vil ske perspektiveringer til På sporet af den tabte tid og blive givet nogle skitseringer

Også februarsalonen bliver aflyst. Vi satser på at kunne afvikle det planlagte program ved at lægge en ekstra salon ind 13. juni og have fuldt program i forbindelse med generalforsamlingen, hvor vi normalt ikke har en oplægsholder.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com